New Look, Same Taste!

NEW LOOK BARREL SELECT


De Barrel Select-lijn onderscheidt zich door een fruitige stijl met behoudt van klassieke elegantie, een stevige structuur en een delicate afdronk.

Exclusief bij Albert Heijn 

Al meer dan 20 jaar zijn deze van Bodega Norton exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. In Nederland is Bodega Norton zelfs de marktleider van Argentijnse wijnen. De vele hoge scores en onderscheidingen van o.a. de Grote Hamersma en de Omfietswijngids zijn een bekroning op het werk van de mensen van Bodega Norton.

Norton Barrel Select Malbec

Rood en stevig
Krachtige, houtgerijpte eetwijn met het frisse zoet van bramenjam en kruidige specerijen. De nasmaak is zacht. Daardoor is hij ook heerlijk zonder iets erbij.

Norton Barrel Select Cabernet Sauvignon

Rood en stevig
Echt een Norton-Cabernet. Vol puur fruit aangevuld met specerijen van de rijping op houten vat. Lekker bij steaks en een pittige chili, met of zonder vlees.

Norton Barrel Select Merlot

Rood en soepel
Barrel select geeft aan dat de wijn op houten vat heeft gerijpt. Naast fruit proef je daardoor ook vanille en specerijen. Zachte dinerwijn met krachtige aroma's.

Bekijk ook de Colección De Los Andes serie

Alle wijnen

Ontdek 128 jaar ervaring in het maken van wijn.

  • Family spirited

  • Innovatief 

  • Duurzaam & Vegan friendly

  • David Bonomi , een van de Top 10 wijnmakers van Zuid Amerika

Meer OVer Bodega Norton

 FGI2986 Aangepast

Meet the Winemaker

Achter goede wijnen staat een goede wijnmaker. De wijnmaker van Bodega Norton is de Argentijn David Bonomi: hij maakt deel uit van een nieuwe generatie wijnmakers die zich toelegt op het matchen van de wijngaard met het druivenras. Zijn passie, toewijding en kunde als wijnmaker leveren Bonomi veel erkenning op. Van wijnliefhebbers, maar ook van de wijnexperts. Zo is hij onlangs erkend als "Wijnmaker van het jaar" door de beroemde wijnschrijver Tim Atkin.

 FGI8865 Large

Social Community programma

Bodega Norton beschouwt maatschappelijk verantwoord ondernemen als een integraal beleid. een van de beste voorbeelden hiervan is Finca La Colonia. Deze wijngaard behoort niet alleen tot het erfgoed van Bodega Norton maar ook tot de geschiedenis en tradities van de wijnbouw van Mendoza. Op deze bijzondere wijngaard van 1050 hectare met hoge bodemdiversiteit wonen en werken vijfenveertig families. Bodega Norton heeft zich gecommitteerd om het welzijn van haar medewerkers en hun families te verhogen en voorziet in huisvesting, gezondheidszorg, werkgelegenheid en onderwijs. Deze wijngaard geniet wereldwijd bekendheid.

 FGI8972

Duurzame productie 

Duurzaamheid en een goede zorg voor het milieu staat bij Bodega Norton hoog in het vaandel. Alle processen zijn gecertificeerd volgens internationale kwaliteitsnormen, zodat de hoogste kwaliteit en veiligheid wordt nagestreefd.

Duurzaamheid komt onder meer tot uitdrukking in:

  • Het gebruik van ecologische ‘groene’ flessen met milieuvriendelijke verpakking
  • Opvang van water in bassins en het zoveel mogelijk hergebruiken van water
  • Watermanagement in het algemeen, zoals druppelirrigatie, waterdammen en het recyclen van water
  • Efficiënt en gebalanceerd gebruik van energiebronnen
  • Recycling van afval

Vegan Friendly wijnen

Een wijn moet voordat deze de fles in gaat worden geklaard en gefilterd zodat de wijn niet troebel is. Een veel gebruikt klaringsmiddel is eiwit, een dierlijk product. Onze Vegan wijnen bevatten géén dierlijke maar vegan friendly producten zoals bentoniet; een plantaardige product dat voor veganisten geschikt is. Daarom zijn de Bodega Norton Colleción wijnen voorzien van het Vegan Friendly label.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op bovenstaande video, zet je geluid aan en waan je in Argentinië!
Beweeg je telefoon of swipe je vinger over het scherm om rond te kijken.

Dol op gezelligheid, heerlijke wijn,
lekker eten en reizen?

 Ga dan binnenkort samen met je (amigo’s of amiga’s) virtueel mee op reis naar Argentinië tijdens één van de Bodega Norton VR Diners bij jou in de buurt.

Schrijf je snel in en wij informeren jou over waar en wanneer je aan kan schuiven.

IMG 5098photo Large
d3792d76 ef92 4a51 8d2d 027b6719621d 2 750x 9ac5d9a63bda2808f5df989a435b9d69
IMG 5374photo Large
IMG 5076 Large
vlcsnap 2020 01 17 11h35m02s242 Large

Interesse om aan te schuiven bij een Bodega Norton VR Diner?

Vul het formulier in en we laten je weten waar je wanneer aan kunt schuiven.

* verplichte velden